Avaleht

Peeter Tammisto

Filmograafia

Aasta Filmi pealkiri Liik Filmitegija Näitleja
2019 "Lotte ja kadunud lohed " Animafilm Tõlkija
2018 "Võta või jäta " Mängufilm Tõlkija
2015 "Arvo Pärt - Isegi kui ma kõik kaotan" Dokumentaalfilm Tõlkija
2014 "Otsides valgust" Dokumentaalfilm Tõlkija
2012 "Kõik muusikud on kaabakad" Mängufilm
Tudengifilm
Tõlkija
2012 "Seenelkäik " Mängufilm Tõlkija
2011 "Lotte ja kuukivi saladus" Animafilm Tõlkija
2008 "Teine tulemine" Mängufilm Tõlkija
2007 "24/1 ehk alla 7-aastastele keelatud" Dokumentaalfilm Konsultant
2006 "Leiutajateküla Lotte" Animafilm Tõlkija
2006 "Maraton" Animafilm Produtsendi assistent
2006 "Reis kerge pagasiga" Dokumentaalfilm Produtsendi assistent
2005 "Frank ja Wendy " Animafilm Produtsendi assistent
2005 "Green Power" Animafilm Produtsendi assistent
2005 "Hoop ühiskonna kuklasse" Animafilm Produtsendi assistent
2005 "Jääkarude paraad" Animafilm Produtsendi assistent
2005 "Kahe näoga saar" Dokumentaalfilm Produtsent
2005 "Vikerkaar" Animafilm Produtsendi assistent
2004 "Teistmoodi tihane" Dokumentaalfilm Produtsent
2003 "Ahviaasta" Animafilm Produtsendi assistent
2003 "Hungerburger" Animafilm Produtsendi assistent
2003 "Karl ja Marilyn" Animafilm Produtsendi assistent
2003 "Punapeade kättemaks" Animafilm Produtsendi assistent
2003 "Vorstivabrik" Animafilm Produtsendi assistent
2002 "Kontsert Porgandipirukale" Animafilm Produtsendi assistent
2002 "Weitzenbergi tänav" Animafilm Produtsendi assistent
2001 "Kalamaja-puitlinna võimalus" Dokumentaalfilm Tootmisjuht
2001 "Lepatriinude jõulud" Animafilm Produtsendi assistent
2000 "Lotte reis Lõunamaale" Animafilm Produtsendi assistent
1999 "Ristumine peateega " Mängufilm Tõlkija

Meie koostööpartnerid

  • Kultuuriministeerium
  • EFI
  • Eesti Kultuurkapital
  • ERR
  • Rahvusarhiiv
  • BFM
  • Kinoliit
  • Eesti Filmiajakirjanike ühing
  • Tallinnfilm