Avaleht

Margus Tammik

Filmograafia

Aasta Filmi pealkiri Liik Filmitegija Näitleja
2020 "Keelepäästja" Dokumentaalfilm Graafiline disainer
2019 "Alljumalad" Mängufilm Graafiline disainer
2019 "Marju Lepajõe. Päevade sõnad" Dokumentaalfilm Graafiline disainer
2019 "Matusepäevikud" Dokumentaalfilm Plakatikunstnik
2019 "Südamering" Dokumentaalfilm Graafiline disainer
2019 "Tõde ja õigus" Mängufilm Plakatikunstnik
2019 "Uued algused" Mängufilm Graafiline disainer
2019 "Virago" Mängufilm Graafiline disainer
2018 "Kütt " Dokumentaalfilm Graafiline disainer
2018 "Mõned tähelepanekud armastuse kohta" Tudengifilm Graafiline disainer
2018 "Viimane vürst" Dokumentaalfilm Graafiline disainer
2018 "Võta või jäta " Mängufilm Plakatikunstnik
2017 "Alberti leiutamine" Dokumentaalfilm Graafiline disainer
2017 "Ohtlik ema" Mängufilm Plakatikunstnik
2016 "Luuraja ja luuletaja" Mängufilm Graafiline disainer
2015 "Elizabethi mänguväljak" Dokumentaalfilm Graafiline disainer
2015 "Fast Eddy vanad uudised" Dokumentaalfilm Graafiline disainer
2015 "Vehkleja" Mängufilm Graafiline disainer
2014 "Maastik mitme kuuga" Mängufilm Graafiline disainer
2014 "Otsides valgust" Dokumentaalfilm Kujundaja
2013 "Mandariinid" Mängufilm Arvutigraafik
2011 "Idioot" Mängufilm Kujundaja
2003 "Fender Bender" Mängufilm Kunstnik
2002 "Agent Sinikael " Mängufilm Kunstnik
Arvutigraafik

Meie koostööpartnerid

  • Kultuuriministeerium
  • EFI
  • Eesti Kultuurkapital
  • ERR
  • Rahvusarhiiv
  • BFM
  • Kinoliit
  • Eesti Filmiajakirjanike ühing
  • Tallinnfilm