Avaleht

Eugen Tamberg

Eugen Tamberg

Kostüümikunstnik ja kunstnik-lavastaja Eugen Tamberg on sündinud 18. septembril 1954 Tallinnas. Lõpetas 1973 Tallinna 21. Keskkooli ja õppis 1978–1984 Eesti Riikliku Kunstiinstituudi vabade kunstide teaduskonna graafika osakonnas; kunstnik-lavastaja täiendõpe toimus 1986 Moskvas Ostankinos. Eugen Tamberg on töötanud 1984–1987 Eesti Televisioonis kunstnik-lavastajana, 1988–1990 ETV peakunstnikuna, 1991–1995 Eesti Moedisaini peakunstnikuna, 1996–99 "Eesti Näitused–Expo Balticum–Articum Grupi" disainerina ja 2000. aastast vabakutselise kunstnikuna. Teinud kaasa USA, Hollandi, Soome ja Vene filmiprojektides.

Loe edasi

Fotod (2)

Vaata edasi

Filmograafia

Vaata edasi
Aasta Filmi pealkiri Liik Filmitegija Näitleja
2018 "Hetk ajaloos" Teleseriaal Kunstnik
Kostüümikunstnik
2018 "Mihkel " Mängufilm Kunstnik
2017 "Igitee " Mängufilm Kostüümikunstnik
2017 "Jahiloom" Tudengifilm Kunstnik
2017 "Keti lõpp " Mängufilm Kunstnik
Kostüümikunstnik
2016 "Räägitakse, et tomatid armastavad rokkmuusikat" Mängufilm Kunstnik
2015 "1944" Mängufilm Kunstniku assistent
2015 "Must alpinist" Mängufilm Kostüümikunstnik
2015 "Mustad lesed" Teleseriaal Kunstnik
2012 "Puhastus" Mängufilm Kostüümikunstnik

Meie koostööpartnerid

  • Kultuuriministeerium
  • EFI
  • Eesti Kultuurkapital
  • ERR
  • Rahvusarhiiv
  • BFM
  • Kinoliit
  • Eesti Filmiajakirjanike ühing
  • Tallinnfilm