Avaleht

Eero Talvistu

Filmograafia

Aasta Filmi pealkiri Liik Filmitegija Näitleja
2019 "Noored piiril" Dokumentaalfilm Produtsent
Stsenarist
2019 "Sõda igavatele seintele" Dokumentaalfilm Produtsent
2018 "Isa Guy" Dokumentaalfilm Produtsent
2018 "Kuuleb. Ei Kuule." Dokumentaalfilm Kaasprodutsent
2017 "Jää" Mängufilm Produtsent
2015 "Karmil pinnal" Dokumentaalfilm Produtsent
2015 "Näeme Tšetšeenias" Dokumentaalfilm Kaasprodutsent
2014 "Kajaka teoreem" Dokumentaalfilm Produtsent
2011 "Side lõpp" Dokumentaalfilm Produtsent
Helirežissöör
Helikujundaja
2008 "Väljasõit" Tudengifilm Produtsent
2007 "Detour/Võõras" Mängufilm Produtsent

Meie koostööpartnerid

  • Kultuuriministeerium
  • EFI
  • Eesti Kultuurkapital
  • ERR
  • Rahvusarhiiv
  • BFM
  • Kinoliit
  • Eesti Filmiajakirjanike ühing
  • Tallinnfilm