Avaleht

Eero Talvistu

Produtsent Eero Talvistu on sündinud 4. märtsil 1976. aastal. Ta lõpetas 1994. aastal Tallinna 21. Keskkooli, õppis 1995–1999 Concordia Rahvusvahelises Ülikoolis rahvusvahelist ärijuhtimist (BA), 2000–2002 Eesti Diplomaatide Koolis rahvusvahelisi suhteid ning alates 2008. aastast Eesti Muusika- ja Teatriakadeemia magistriõppes kultuurikorraldust ja –ettevõtlust. Täiendanud end 2010–2017 mitmetel produtsendikoolitustel ja töötubades. Alates 2007. aastast tegutseb nii lühi- kui dokumentaalfilmide produtsendina (produktsioonifirmad Exitfilm, Lugukala jt), samuti kunstimanagerina (Lind Keraamika Ltd. / Arro Keraamika).

Filmograafia

Vaata edasi
Aasta Filmi pealkiri Liik Filmitegija Näitleja
2018 "Isa Guy" Dokumentaalfilm Produtsent
2018 "Kuuleb. Ei Kuule." Dokumentaalfilm Kaasprodutsent
2017 "Jää" Mängufilm Produtsent
2015 "Karmil pinnal" Dokumentaalfilm Produtsent
2015 "Näeme Tšetšeenias" Dokumentaalfilm Kaasprodutsent
2014 "Kajaka teoreem" Dokumentaalfilm Produtsent
2011 "Side lõpp" Dokumentaalfilm Produtsent
Helirežissöör
Helikujundaja
2008 "Väljasõit" Tudengifilm Produtsent
2007 "Detour/Võõras" Mängufilm Produtsent

Meie koostööpartnerid

  • Kultuuriministeerium
  • EFI
  • Eesti Kultuurkapital
  • ERR
  • Rahvusarhiiv
  • BFM
  • Kinoliit
  • Eesti Filmiajakirjanike ühing
  • Tallinnfilm