Avaleht

Heljo Talts

Filmograafia

Vaata edasi
Aasta Filmi pealkiri Liik Filmitegija Näitleja
1965 "Mäeküla piimamees " Mängufilm Kostüümikunstnik
1964 "Põrgupõhja uus Vanapagan" Mängufilm Kostüümikunstnik
1963 "Roosa kübar" Tudengifilm Kostüümikunstnik
1962 "Õhtust hommikuni" Tudengifilm Kostüümikunstnik
1962 "Ühe katuse all " Mängufilm Kostüümikunstnik
1961 "Ühe küla mehed " Mängufilm Kostüümikunstnik
1959 "Kutsumata külalised " Mängufilm Kostüümikunstnik
1958 "Esimese järgu kapten " Mängufilm Kostüümikunstniku assistent
1957 "Pöördel " Mängufilm Kunstniku assistent
1955 "Kui saabub õhtu " Muusikafilm Kunstnik-dekoraator

Meie koostööpartnerid

  • Kultuuriministeerium
  • EFI
  • Eesti Kultuurkapital
  • ERR
  • Rahvusarhiiv
  • BFM
  • Kinoliit
  • Eesti Filmiajakirjanike ühing
  • Tallinnfilm