Avaleht

Sülvi Sarapuu

Filmograafia

Vaata edasi
Aasta Filmi pealkiri Liik Filmitegija Näitleja
2018 "Kapten Morten lollide laeval" Animafilm Kirjeldustõlk
2018 "Portugal " Mängufilm Kirjeldustõlk
2017 "November " Mängufilm Kirjeldustõlk
2014 "Nullpunkt" Mängufilm Kirjeldustõlk
2014 "Väikelinna detektiivid" Teleseriaal Kirjeldustõlk
2013 "Elavad pildid" Mängufilm Kirjeldustõlk
2013 "Free Range" Mängufilm Kirjeldustõlk
2013 "Kertu" Mängufilm Kirjeldustõlk
2013 "Mandariinid" Mängufilm Kirjeldustõlk
2012 "Deemonid" Mängufilm Kirjeldustõlk

Meie koostööpartnerid

  • Kultuuriministeerium
  • EFI
  • Eesti Kultuurkapital
  • ERR
  • Rahvusarhiiv
  • BFM
  • Kinoliit
  • Eesti Filmiajakirjanike ühing
  • Tallinnfilm