Avaleht

Tõnu Talpsep

Tõnu Talpsep

Fotod (3)

Vaata edasi

Filmograafia

Vaata edasi
Aasta Filmi pealkiri Liik Filmitegija Näitleja
2018 "Peetrike Laanetagusel" Dokumentaalfilm Operaator
2015 "1652" Tudengifilm Vana mees
2015 "Suvisted Tammealusel" Dokumentaalfilm Operaator
2013 "Hiite lummus" Dokumentaalfilm Operaator
2013 "Looduslikud pühapaigad Eestis" Dokumentaalfilm Operaator
2010 "Üheksavägised" Dokumentaalfilm Operaator
2007 "Põder Eestis" Dokumentaalfilm Operaator
2007 "Põdra kuningriik" Dokumentaalfilm Operaator
2005 "Eesti kotkad" Dokumentaalfilm Operaator
2005 "Kotkaseire Eestis" Dokumentaalfilm Operaator

Meie koostööpartnerid

  • Kultuuriministeerium
  • EFI
  • Eesti Kultuurkapital
  • ERR
  • Rahvusarhiiv
  • BFM
  • Kinoliit
  • Eesti Filmiajakirjanike ühing
  • Tallinnfilm