Avaleht

Jüri Tallinn

Filmograafia

Aasta Filmi pealkiri Liik Filmitegija Näitleja
2004 "Karl Johani sünd" Dokumentaalfilm Režissöör
2003 "Armuunelmad" Mängufilm Produtsent
1995 "Reekviem laevale m/s Estonia" Dokumentaalfilm Režissöör
1992 "Laulusillad" Dokumentaalfilm Režissöör
1989 "Eesti ballaadid" Muusikafilm Režissöör
1988 "Koorifestival "Tallinn 1988"" Muusikafilm Režissöör
1988 "Lihtsad laulud" Muusikafilm Režissöör
1988 "Mängib Ivari Ilja" Muusikafilm Režissöör
1988 "Muistse mere laulud" Muusikafilm Režissöör
1988 "Tasase maa laulud" Muusikafilm Režissöör
1988 "W. A. Mozart Missa C-duur" Muusikafilm Režissöör
1987 "Kauge ja lähedane" Muusikafilm Režissöör
1987 "Pidupäeva kontsert" Muusikafilm Režissöör
Stsenarist
1986 "Kohtumine Lisztiga" Muusikafilm Režissöör
1986 "Minooride taga on algus" Muusikafilm Režissöör
1986 "Muusikat ooperist "Alcina"" Muusikafilm Režissöör
1986 "Pidu meie tänavas" Muusikafilm Režissöör
1985 "ENSV kunstimeistrite kontsert" Muusikafilm
Telemängufilm
Režissöör
Stsenarist
1985 "Heino Elleri klaveripalu" Muusikafilm Režissöör
1985 "Heino Elleri viiulisonaat nr. 1" Muusikafilm Režissöör
1985 "Kogu rahva pidu" Muusikafilm Režissöör
1985 "Laulukaar 85" Muusikafilm Režissöör
1985 "Meenuta, sõjamees" Muusikafilm Režissöör
1984 "Isuri eepos" Muusikafilm Režissöör
1983 "Muusika jätkub" Muusikafilm Režissöör
Stsenarist
1983 "W. A. Mozart Kontsert klaverile ja orkestrile B-duur KV 595" Muusikafilm Režissöör
1979 "Kontsert prantsuse muusikast" Muusikafilm Režissöör
1979 "Lühikontsert" Muusikafilm Režissöör
1975 "Käbi ja kristall" Dokumentaalfilm Režissöör
1975 "Poejutud " Dokumentaalfilm Režissöör
Stsenarist

Meie koostööpartnerid

  • Kultuuriministeerium
  • EFI
  • Eesti Kultuurkapital
  • ERR
  • Rahvusarhiiv
  • BFM
  • Kinoliit
  • Eesti Filmiajakirjanike ühing
  • Tallinnfilm