Avaleht

August Tali

Filmograafia

Vaata edasi
Aasta Filmi pealkiri Liik Filmitegija Näitleja
1973 "Pallid" Animafilm Dekoraator
1973 "Uued sõbrad" Animafilm Nukkude- ja dekoratsioonide valmistaja
1973 "Veealused" Animafilm Dekoratsioonide valmistaja
1972 "Krõll" Animafilm Nukkude- ja dekoratsioonide valmistaja
Dekoraator
1972 "Nael I" Animafilm Dekoratsioonide valmistaja
1971 "Jalakäijad" Animafilm Nukkude- ja dekoratsioonide valmistaja
1971 "Mardileib" Animafilm Dekoraator
1971 "Putukate suvemängud" Animafilm Dekoraator
1970 "Aatomik" Animafilm Nukkude- ja dekoratsioonide valmistaja
Dekoraator
1970 "Aatomik ja jõmmid" Animafilm Nukkude- ja dekoratsioonide valmistaja
Dekoraator

Meie koostööpartnerid

  • Kultuuriministeerium
  • EFI
  • Eesti Kultuurkapital
  • ERR
  • Rahvusarhiiv
  • BFM
  • Kinoliit
  • Eesti Filmiajakirjanike ühing
  • Tallinnfilm