Avaleht

Helen Takkin

Helen Takkin

Režissöör ja monteerija Helen Takkin on sündinud 12. juulil 1988. aastal Tallinnas. Lõpetanud Saue Gümnaasiumi, praegu õpib Balti Filmi- ja Meediakoolis audiovisuaalmeediat. Täiendanud end: Summer Media School (2008) ja Berlinale Talent Campus (2011). Töötanud produktsioonifirmades NAFTA Films (2011 – 2013) ja FrostFX (2013 – 2014). Alates 2014. aastast töötab vabakutselise reklaamfilmide režissöörina nii Eestis kui välismaal. Eesti Kinoliidu liige.

Loe edasi

Fotod (3)

Vaata edasi

Filmograafia

Vaata edasi
Aasta Filmi pealkiri Liik Filmitegija Näitleja
2015 "Elo" Mängufilm Režissöör
Stsenarist
2013 "Kaastundeavaldus" Mängufilm Monteerija
Režissööri I assistent
2012 "Vasaku jala reede " Mängufilm Monteerija
On-line montaaž
2011 "Öösiti läbi elu" Tudengifilm Monteerija
2010 "Cafe Energia" Tudengifilm Produtsent
2010 "Keegi teine" Tudengifilm Režissöör
Helirežissöör
Monteerija
2010 "Õndsus" Tudengifilm Monteerija
2010 "Selgus" Tudengifilm Eriefektid
Värvimääraja
2010 "Üksi kaks" Tudengifilm Monteerija
Eriefektid
2010 "Viimane vale" Tudengifilm Värvimääraja

Meie koostööpartnerid

  • Kultuuriministeerium
  • EFI
  • Eesti Kultuurkapital
  • ERR
  • Rahvusarhiiv
  • BFM
  • Kinoliit
  • Eesti Filmiajakirjanike ühing
  • Tallinnfilm