Avaleht

Ivar Taim

Filmograafia

Aasta Filmi pealkiri Liik Filmitegija Näitleja
2020 "Fred Jüssi. Olemise ilu" Dokumentaalfilm Operaator
2020 "Sinine" Mängufilm Värvimääraja
2020 "Teel taevasse" Dokumentaalfilm Värvimääraja
On-line montaaž
2019 "Aasta täis draamat" Dokumentaalfilm Värvimääraja
Lisavõtete operaator
2019 "Karv" Mängufilm Operaator
Värvimääraja
2019 "Omakohus" Tudengifilm Värvimääraja
2019 "Südamering" Dokumentaalfilm Värvimääraja
2019 "Tõde ja õigus" Mängufilm Värvimääraja
2017 "Mehetapja/Süütu/Vari " Mängufilm Operaator
Värvimääraja
2017 "November " Mängufilm Operaatori II assistent
2017 "Ohtlik ema" Mängufilm Värvimääraja
2016 "Klassikokkutulek" Mängufilm Operaatori I assistent
2016 "Päevad, mis ajasid segadusse" Mängufilm B-kaamera operaator
Konsultant
2016 "Räägitakse, et tomatid armastavad rokkmuusikat" Mängufilm B-kaamera operaator
2015 "1944" Mängufilm Värvimääraja
Operaatori assistent
2015 "Ahv, kes mängis Vene ruletti" Tudengifilm Operaatori assistent
2015 "Must alpinist" Mängufilm Digitaalne järeltöötlus
2014 "Kirsitubakas" Mängufilm Värvimääraja
Operaatori assistent
2014 "Lusmägi INC." Dokumentaalfilm Operaator
2014 "Nullpunkt" Mängufilm Operaatori I assistent
Värvimääraja
2014 "Õnne Manifest" Tudengifilm Valgusmeister
2014 "Risttuules" Mängufilm Valgustaja
2013 "Elavad pildid" Mängufilm Fotograaf
2013 "Hakkab jälle pihta" Teleseriaal Operaator
2013 "Kohtumõistja" Mängufilm Valgustaja
2013 "Mai" Mängufilm Operaator
Värvimääraja
2013 "Olga" Mängufilm
Tudengifilm
Valgustaja
2013 "Paberist linn" Dokumentaalfilm Operaator
Värvimääraja
2013 "Tupsu" Mängufilm
Tudengifilm
Valgustaja
2013 "Velosoofid" Dokumentaalfilm Operaator

Meie koostööpartnerid

  • Kultuuriministeerium
  • EFI
  • Eesti Kultuurkapital
  • ERR
  • Rahvusarhiiv
  • BFM
  • Kinoliit
  • Eesti Filmiajakirjanike ühing
  • Tallinnfilm