Avaleht

Mart Taevere

Filmograafia

Aasta Filmi pealkiri Liik Filmitegija Näitleja
1981 "Eesti NSV toiduainetetööstus" Muud liigitused
Populaarteaduslik film
Toimetaja
1981 "Laeva torujuhtmete ja armatuuri remonttööde mehhaniseerimine" Muud liigitused Stsenarist
1981 "Mälestusvalve " Filmikroonika Toimetaja
1981 "Mis on Kotkas kõige parem?" Dokumentaalfilm Toimetaja
1981 "Mitut värvi haldjad" Dokumentaalfilm Toimetaja
1981 "Päev" Dokumentaalfilm Toimetaja
1981 "Pärnu Agraartööstuskoondis" Dokumentaalfilm
Muud liigitused
Toimetaja
1981 "Tartu... sügis 1980" Dokumentaalfilm Toimetaja
1981 "Voolukambrite kasutamine" Dokumentaalfilm
Muud liigitused
Toimetaja
1980 "Episood" Muud liigitused Toimetaja
1980 "Hooajal" Dokumentaalfilm Toimetaja
1980 "Jaapani mere kaldal" Dokumentaalfilm Toimetaja
1980 "Metsatööd reduktorita saega" Muud liigitused Stsenarist
1980 "Sinu nimi…" Dokumentaalfilm Toimetaja
1980 "Teadlastelt taimekasvatajatele" Muud liigitused Toimetaja
1980 "Teekond konservitsehhist roosiaeda ehk osa tõde Simo Nõmmest" Dokumentaalfilm Toimetaja
1980 "UDA-AU" Dokumentaalfilm Toimetaja
1980 "Vilsandi, mu kodu" Dokumentaalfilm Toimetaja
1979 "Edisoni disko" Dokumentaalfilm Toimetaja
1979 "Eesti NSV loomakasvatus" Populaarteaduslik film
Muud liigitused
Toimetaja
1979 "Maaparandus kuppelaladel" Muud liigitused Toimetaja
1979 "Raske sügis" Muud liigitused Toimetaja
1979 "Regatt" Dokumentaalfilm Toimetaja
1979 "Tänav 79" Dokumentaalfilm Toimetaja
1979 "Tule süütamine" Dokumentaalfilm Toimetaja
1978 "Kiri Giuliale" Tudengifilm Deminineerija
1978 "Lihtsalt kindral" Dokumentaalfilm Toimetaja
1978 "Turismirada metsas" Dokumentaalfilm
Muud liigitused
Toimetaja

Meie koostööpartnerid

  • Kultuuriministeerium
  • EFI
  • Eesti Kultuurkapital
  • ERR
  • Rahvusarhiiv
  • BFM
  • Kinoliit
  • Eesti Filmiajakirjanike ühing
  • Tallinnfilm