Avaleht

Nikolai Šarubin

Filmograafia

Aasta Filmi pealkiri Liik Filmitegija Näitleja
2015 "Tarkovski. Eesti süžee" Dokumentaalfilm Režissöör
Operaator
2012 "Tarkovski. Ristumised" Dokumentaalfilm Režissöör
Operaator
1999 "Eesti Raudtee" Dokumentaalfilm Operaator
1993 "Eesti Vabariik - 75" Filmikroonika Operaator
1993 "Lauluga ristit" Dokumentaalfilm Operaator
1993 "Laulutaadi lahkumine" Dokumentaalfilm Operaator
1993 "Noorte 7. laulu- ja tantsupidu" Filmikroonika Operaator
1993 "Paavsti visiit" Filmikroonika Operaator
1993 "Referendum Narvas" Filmikroonika Operaator
1993 "Rockifestival" Filmikroonika Operaator
1993 "Talupidajate ja maarahva probleemid" Filmikroonika Operaator
1991 "Eesti muuseumide olukord" Filmikroonika Operaator
1991 "Geim Vanjale" Dokumentaalfilm Operaator
1990 "Ekstrasenss Viktori piltide näitus Tervishoiumuuseumis" Filmikroonika Operaator
1990 "Foorum “Kolmanda aastatuhande kodu” " Filmikroonika Operaator
1990 "Georg Otsa muusikapäevad" Dokumentaalfilm Režissöör
Operaator
1990 "Harrastuskunstnik Asta Kikas " Filmikroonika Operaator
1990 "Kalju Lepik " Filmikroonika Operaator
1990 "Kodupinnale tulek. Kalju Lepik 70" Dokumentaalfilm Operaator
1990 "Õpetaja Johannes Käis" Dokumentaalfilm
Muud liigitused
Operaator
1990 "Uus algus " Dokumentaalfilm Operaator
1990 "Valguse ja varju piiril" Dokumentaalfilm Operaator
1989 "Armeevastane miiting Tartu Ülikooli ees" Filmikroonika Operaator
1989 "Asutati Eesti Kristlik Liit" Filmikroonika Operaator
1989 "Balti Assamblee Tallinnas" Filmikroonika Operaator
1989 "Baltica 89 folklooripidu" Filmikroonika Operaator
1989 "Eesti Vabariigi Kodanike Peakomitee moodustamine" Filmikroonika Operaator
1989 "Elektristimulaator Elean" Reklaamfilm
Muud liigitused
Operaator
1989 "ENSV Ülemnõukogu kuulutas Eesti astumise NSV Liitu õigustühiseks" Filmikroonika Operaator
1989 "Esineb Lydia Rahula poistekoor" Filmikroonika Operaator

Meie koostööpartnerid

  • Kultuuriministeerium
  • EFI
  • Eesti Kultuurkapital
  • ERR
  • Rahvusarhiiv
  • BFM
  • Kinoliit
  • Eesti Filmiajakirjanike ühing
  • Tallinnfilm