Avaleht

Nikolai Šarubin

Nikolai Šarubin

Fotod (2)

Vaata edasi

Filmograafia

Vaata edasi
Aasta Filmi pealkiri Liik Filmitegija Näitleja
2015 "Tarkovski. Eesti süžee" Dokumentaalfilm Režissöör
Operaator
2012 "Tarkovski. Ristumised" Dokumentaalfilm Režissöör
Operaator
1999 "Eesti Raudtee" Dokumentaalfilm Operaator
1993 "Eesti Vabariik - 75" Filmikroonika Operaator
1993 "Lauluga ristit" Dokumentaalfilm Operaator
1993 "Laulutaadi lahkumine" Dokumentaalfilm Operaator
1993 "Noorte 7. laulu- ja tantsupidu" Filmikroonika Operaator
1993 "Paavsti visiit" Filmikroonika Operaator
1993 "Referendum Narvas" Filmikroonika Operaator
1993 "Rockifestival" Filmikroonika Operaator

Meie koostööpartnerid

  • Kultuuriministeerium
  • EFI
  • Eesti Kultuurkapital
  • ERR
  • Rahvusarhiiv
  • BFM
  • Kinoliit
  • Eesti Filmiajakirjanike ühing
  • Tallinnfilm