Avaleht

Andres Sööt

Filmograafia

Aasta Filmi pealkiri Liik Filmitegija Näitleja
1993 "Mälestuskivi avamine Toompeal" Filmikroonika Režissöör
Operaator
1993 "Mina, Lennart Meri..." Dokumentaalfilm Režissöör
Stsenarist
Operaator
1993 "Narva ja Sindi" Filmikroonika Režissöör
1993 "Paavsti visiit" Filmikroonika Režissöör
1993 "Plahvatus Vabaduse väljakul" Filmikroonika Režissöör
1993 "Rahvusraamatukogu avamine" Filmikroonika Režissöör
1991 "Hobuse aasta" Dokumentaalfilm Režissöör
Stsenarist
Operaator
1991 "Põgenemine" Dokumentaalfilm Režissöör
Operaator
1991 "Riigivanem II" Dokumentaalfilm Operaator
1991 "Vladimir Maak - 60" Filmikroonika Operaator
1990 "Erapood Kiisal " Filmikroonika Operaator
1990 "Rahvusvaheline puuskulptuuride võistlus Võrumaal I" Filmikroonika Operaator
1990 "Rahvusvaheline puuskulptuuride võistlus Võrumaal II" Filmikroonika Operaator
1990 "Tallinna Rahvusvaheline Orelifestival" Filmikroonika Operaator
1989 "Balti tee" Filmikroonika Operaator
1989 "Episoode Tartu kunstnike ja kunsti elust" Dokumentaalfilm Režissöör
Operaator
1989 "Johannes Hindist" Dokumentaalfilm Režissöör
Stsenarist
Operaator
1989 "Rahvuslipu heiskamine Pika Hermanni torni (2)" Filmikroonika Operaator
1988 "500 000-es tallinlane" Filmikroonika Režissöör
1988 "Draakoni aasta" Dokumentaalfilm Režissöör
Stsenarist
Operaator
Värvimääraja
1988 "Harju tänav " Filmikroonika Operaator
1988 "Kaks kevadpäeva Toompeal " Filmikroonika Operaator
1988 "Muuseum Eesti Aiakeses " Filmikroonika Operaator
1988 "Rahvarinde kongress" Filmikroonika Operaator
1988 "Teadurid migratsioonist" Filmikroonika Režissöör
Operaator
1988 "TPI linnalabor" Filmikroonika Režissöör
1987 "Exegi monumentum" Dokumentaalfilm Režissöör
Operaator
Monteerija
1987 "Kroonika jõulupuu " Filmikroonika Operaator
1987 "Külaskäik" Dokumentaalfilm Režissöör
Stsenarist
Operaator
Reporter
1987 "RAT Estonia Savonlinna ooperifestivalil" Filmikroonika Režissöör
Operaator

Meie koostööpartnerid

  • Kultuuriministeerium
  • EFI
  • Eesti Kultuurkapital
  • ERR
  • Rahvusarhiiv
  • BFM
  • Kinoliit
  • Eesti Filmiajakirjanike ühing
  • Tallinnfilm