Avaleht

Andres Sööt

Filmograafia

Aasta Filmi pealkiri Liik Filmitegija Näitleja
2012 "Kaleva müsteerium" Dokumentaalfilm Operaator
2011 "Aegumatu" Dokumentaalfilm Režissöör
Stsenarist
Operaator
Teksti lugeja
2011 "Camino" Dokumentaalfilm Režissöör
Stsenarist
Operaator
2010 "Kodu-käija" Dokumentaalfilm Režissöör
Stsenarist
Operaator
2008 "Ajapikku unustatakse meie nimi" Dokumentaalfilm Produtsent
Režissöör
Stsenarist
Operaator
Teksti lugeja
2007 "Vaade mäelt" Dokumentaalfilm Operaator
Toimetaja
2006 "Mäe vägi" Dokumentaalfilm Operaator
2005 "Neljakümnes sõda" Dokumentaalfilm Produtsent
Režissöör
Stsenarist
Operaator
2002 "Leigo järved" Dokumentaalfilm Režissöör
Stsenarist
Operaator
2002 "Üksinda ja koos" Dokumentaalfilm Produtsent
Režissöör
Stsenarist
Operaator
2001 "Konrad Mägi" Dokumentaalfilm Produtsent
Režissöör
Operaator
2001 "Üksinda kiigel" Dokumentaalfilm Produtsent
Režissöör
Stsenarist
Operaator
2000 "Möödunud sajandi Eestist" Dokumentaalfilm Produtsent
Režissöör
Operaator
Teksti autor
Teksti lugeja
1999 "Peaarhitektid" Dokumentaalfilm Produtsent
Režissöör
Stsenarist
Operaator
1998 "Pärnu" Muud liigitused Režissöör
1996 "Äraneetud linn" Dokumentaalfilm Režissöör
Operaator
1996 "Elasime Eestile" Dokumentaalfilm Produtsent
Režissöör
Stsenarist
Operaator
1996 "Emakala surm" Dokumentaalfilm Režissöör
Operaator
1995 "Saared" Dokumentaalfilm Režissöör
Stsenarist
Operaator
1994 "Dzässiklubi avamine" Filmikroonika Operaator
1994 "Eesti Kroonika 1994 nr 1" Filmikroonika Operaator
1994 "Emakeele ausamba avamine" Filmikroonika Operaator
1994 "Isamaa erakorraline suvekogu" Filmikroonika Operaator
1994 "Jõulud Leninita" Dokumentaalfilm Režissöör
Operaator
1994 "Lõpuaktus Prantsuse Lütseumis" Filmikroonika Operaator
1994 "Püha Katariina kiriku taasavamine" Filmikroonika Operaator
1994 "Vene sõjavägi Eestis" Filmikroonika Operaator
1994 "Vene vägede lahkumine" Filmikroonika Operaator
1993 "Eduard Rüga" Dokumentaalfilm Režissöör
Stsenarist
Operaator
1993 "Eesti kaitse" Dokumentaalfilm Režissöör
Stsenarist
Operaator

Meie koostööpartnerid

  • Kultuuriministeerium
  • EFI
  • Eesti Kultuurkapital
  • ERR
  • Rahvusarhiiv
  • BFM
  • Kinoliit
  • Eesti Filmiajakirjanike ühing
  • Tallinnfilm