Avaleht

Eevi Säde

Eevi Säde

Eevi Säde (endise nimega Kiolein) on sündinud 12. mail 1943. 1962–94 töötas ta Tallinna Kinostuudio (Tallinnfilmi) montaaži osakonnas.

On abielus helioperaatori ja dokumentaalfilmide režissööri Enn Sädega.

Fotod (2)

Vaata edasi

Filmograafia

Vaata edasi
Aasta Filmi pealkiri Liik Filmitegija Näitleja
1998 "Nelli ja Elmar" Dokumentaalfilm Monteerija
1993 "Tallinn pimeduses " Mängufilm Monteerija assistent
1992 "Isand ja ori" Dokumentaalfilm Monteerija assistent
1992 "Tule tagasi, Lumumba " Mängufilm Monteerija
1991 "Kulla hind" Filmikroonika Monteerija
1990 "Betti Alveriga" Dokumentaalfilm Monteerija
1990 "Eestlane Ernst Idla" Dokumentaalfilm Monteerija
1990 "Kodupinnale tulek. Kalju Lepik 70" Dokumentaalfilm Monteerija
1990 "Õpetaja Johannes Käis" Muud liigitused
Dokumentaalfilm
Monteerija
1989 "Balti Assamblee Tallinnas" Filmikroonika Monteerija

Meie koostööpartnerid

  • Kultuuriministeerium
  • EFI
  • Eesti Kultuurkapital
  • ERR
  • Rahvusarhiiv
  • BFM
  • Kinoliit
  • Eesti Filmiajakirjanike ühing
  • Tallinnfilm