Avaleht

Karola Kaugema

Avaleht

Karola Kaugema

Filmograafia

Vaata edasi
Aasta Filmi pealkiri Liik Filmitegija Näitleja
2022 "Lapsemäng" Tudengifilm Kostüümikunstniku assistent
2022 "Tiiu ja draakon" Tudengifilm Kostüümikunstnik
2021 "Koletis" Tudengifilm Kostüümikunstnik
2021 "Kuningas" Tudengifilm Kostüümikunstniku assistent
2020 "Piknik" Tudengifilm Grimeerija
2019 "Kui eestlased..." Tudengifilm Kunstnik

Meie koostööpartnerid

  • Kultuuriministeerium
  • EFI
  • Eesti Kultuurkapital
  • ERR
  • Rahvusarhiiv
  • BFM
  • Kinoliit
  • Eesti Filmiajakirjanike ühing
  • Tallinnfilm