Avaleht

Kristjan Suits

Filmi- ja teatrikunstnik. Õppinud Taanis Aarhusi Technical College's multimeedia disaini, Viljandi kultuuriakadeemias valguskujundust ja Eesti Kunstiakadeemias filmistsenograafiat. 1915. aastal asus tööle Ugala teatris video- ja valgusala juhina, 2018. aasta augustist Tallinna Linnateatri peakunstnik.

Filmograafia

Vaata edasi
Aasta Filmi pealkiri Liik Filmitegija Näitleja
2017 "Roof Knocking" Tudengifilm Kunstnik
2015 "Hundi süda sees" Dokumentaalfilm Kunstnik
2015 "Tiibadeta piloot" Mängufilm Kunstnik
2014 "Õnne Manifest" Tudengifilm Ehitaja
2014 "Risttuules" Mängufilm Ehitusmeister
2013 "95" Tudengifilm Kunstnik
2013 "Diana ja linn" Tudengifilm Kunstnik
2013 "Kertu" Mängufilm Kunstnik
2013 "Mai" Mängufilm Kunstnik
2013 "Olga" Mängufilm
Tudengifilm
Spetsefektid

Meie koostööpartnerid

  • Kultuuriministeerium
  • EFI
  • Eesti Kultuurkapital
  • ERR
  • Rahvusarhiiv
  • BFM
  • Kinoliit
  • Eesti Filmiajakirjanike ühing
  • Tallinnfilm