Avaleht

Timo Steiner

Timo Steiner

helilooja ja koolijuht

Alates 2005. aasta sügisest Tallinna Muusikakeskkooli direktor. Loonud ka filmimuusikat.

Filmograafia

Vaata edasi
Aasta Filmi pealkiri Liik Filmitegija Näitleja
2021 "Naised rindejoonel " Dokumentaalfilm Helilooja
2020 "Ülo Sooster. Mees, kes kuivatas rätikut tuule käes" Dokumentaalfilm Helilooja
2013 "Viru. Vabaduse saatkond" Dokumentaalfilm Helilooja
2010 "Auk nr 8" Dokumentaalfilm Helilooja
2009 "Hurda kutsikad. Eesti Üliõpilaste Selts" Dokumentaalfilm Helilooja
2009 "Riigireetur" Dokumentaalfilm Helilooja
2008 "Klass: elu pärast" Teleseriaal Helilooja
2008 "Meie maailma nurk. Lossi dekonstruktsioon nr 3" Dokumentaalfilm Helilooja
2007 "Klass " Mängufilm Helilooja
2007 "Lumehobuste peremees" Dokumentaalfilm Helilooja

Meie koostööpartnerid

  • Kultuuriministeerium
  • EFI
  • Eesti Kultuurkapital
  • ERR
  • Rahvusarhiiv
  • BFM
  • Kinoliit
  • Eesti Filmiajakirjanike ühing
  • Tallinnfilm