Avaleht

Raoul Kirsima

Avaleht

Raoul Kirsima

Raoul  Kirsima

Filmograafia

Vaata edasi
Aasta Filmi pealkiri Liik Filmitegija Näitleja
2022 "(Ära) vaata" Tudengifilm Režissöör
Eriefektid
2021 "Elajad " Tudengifilm Režissöör
2021 "Süü" Telemängufilm Järjepidaja
2020 "Toru töö" Tudengifilm Režissöör
2019 "Emme" Tudengifilm Režissöör
2019 "Janu" Tudengifilm Valgustaja
2019 "Maalietüüd" Tudengifilm Režissöör
2019 "MISSIOON" Tudengifilm Valgustaja
2019 "Omakohus" Tudengifilm Valgustaja
2019 "Pärandus" Tudengifilm Valgustaja

Meie koostööpartnerid

  • Kultuuriministeerium
  • EFI
  • Eesti Kultuurkapital
  • ERR
  • Rahvusarhiiv
  • BFM
  • Kinoliit
  • Eesti Filmiajakirjanike ühing
  • Tallinnfilm