Avaleht

Taavi Eelmaa

Filmograafia

Aasta Filmi pealkiri Liik Filmitegija Näitleja
2018 "Pank " Teleseriaal Pille isa
2018 "Portugal " Mängufilm Aare
2017 "November " Mängufilm Ints
2017 "Taasta side" Tudengifilm Vello
2016 "Päevad, mis ajasid segadusse" Mängufilm Pontu
2015 "Teekond Ussinuumajani" Dokumentaalfilm Mees (hääl)
2013 "Kohtumõistja" Mängufilm Kohtunik
2013 "Ühendav usk" Dokumentaalfilm Diktor
2012 "Puhastus" Mängufilm Jaan Berg
2012 "Ussinuumaja" Animafilm Mees
2011 "Idioot" Mängufilm Lebedev
2011 "Kaplinski süsteem" Dokumentaalfilm Teksti lugeja
2010 "Taevalaul" Animafilm
2009 "Mis su nimi on?" Mängufilm Mees
2009 "Püha Tõnu kiusamine " Mängufilm Tõnu
2008 "Amatöörid" Tudengifilm Jaak
2008 "Lotmani maailm" Dokumentaalfilm Teksti lugeja
2008 "Mälestuste maja" Tudengifilm Mees
2008 "Must Peeter" Mängufilm Šveitser
2008 "Seks ja surm: Veresidemed" Mängufilm Indrek
2008 "Teisel pool" Mängufilm Mees pimeduses
2007 "Kuhu põgenevad hinged " Mängufilm Kirikuõpetaja
2007 "Sügisball " Mängufilm Šveitser Theo
2006 "Kelgukoerad" Teleseriaal Priit Post
2006 "Kuldrannake" Mängufilm Felix
2006 "Meeletu " Mängufilm Miku
2006 "Ruudi " Mängufilm Iludusvõistluse konferansjee
2006 "Tühirand" Mängufilm Eduard
2001 "Magusad unelmad" Tudengifilm
1999 "Kass kukub käppadele: Pauli laululaegas" Mängufilm Stsenarist Paul, Paul Kaks

Meie koostööpartnerid

  • Kultuuriministeerium
  • EFI
  • Eesti Kultuurkapital
  • ERR
  • Rahvusarhiiv
  • BFM
  • Kinoliit
  • Eesti Filmiajakirjanike ühing
  • Tallinnfilm