Avaleht

Teresa Juksaar

Teresa Juksaar

Filmograafia

Vaata edasi
Aasta Filmi pealkiri Liik Filmitegija Näitleja
2022 "Kuulsuse narrid" Mängufilm Režissööri assistent
2021 "Koletis" Tudengifilm Režissööri II assistent
2021 "Kuningas" Tudengifilm Režissöör
2021 "Õmblusmasinad" Tudengifilm Kunstniku assistent
2021 "Vinguv jalaluu" Tudengifilm Režissööri I assistent
2020 "Mu kallid laibad" Tudengifilm Režissöör (II)
Režissööri II assistent
2020 "Öörahu" Tudengifilm Režissöör
2020 "Toru töö" Tudengifilm Režissööri I assistent
2019 "Duett" Tudengifilm Režissöör
2019 "Karm liin" Tudengifilm Režissööri assistent

Meie koostööpartnerid

  • Kultuuriministeerium
  • EFI
  • Eesti Kultuurkapital
  • ERR
  • Rahvusarhiiv
  • BFM
  • Kinoliit
  • Eesti Filmiajakirjanike ühing
  • Tallinnfilm