Avaleht

Armands Kanepe

Filmograafia

Vaata edasi
Aasta Filmi pealkiri Liik Filmitegija Näitleja
2021 "Matz" Dokumentaalfilm Helioperaator
2021 "Rooste vahele eksinud" Tudengifilm Operaator
Värvimääraja
2020 "Kuidas olla alasti" Tudengifilm Operaator
Helioperaator
Värvimääraja
2019 "Aleksander" Tudengifilm Helioperaator
2019 "Amber" Tudengifilm Poomioperaator
2019 "Matz: Eesti Vesilind" Tudengifilm Helirežissöör
2019 "Reinhold Rotermani" Tudengifilm Poomioperaator
2019 "Stagehands" Tudengifilm Operaator
2019 "Süsi" Tudengifilm Poomioperaator
2018 "Mina ja Sherlock" Tudengifilm Operaatori assistent
Heli kokkusalvestaja

Meie koostööpartnerid

  • Kultuuriministeerium
  • EFI
  • Eesti Kultuurkapital
  • ERR
  • Rahvusarhiiv
  • BFM
  • Kinoliit
  • Eesti Filmiajakirjanike ühing
  • Tallinnfilm