Avaleht

Reet Sokmann

Filmograafia

Aasta Filmi pealkiri Liik Filmitegija Näitleja
2015 "Arvo Pärt - Isegi kui ma kõik kaotan" Dokumentaalfilm Produtsent
2013 "Heino Eller. Quinta Essentia" Dokumentaalfilm Produtsent
2012 "Mängime Pärti" Dokumentaalfilm Produtsent
2012 "Proovime Pärti" Dokumentaalfilm Produtsent
2011 "Aegumatu" Dokumentaalfilm Produtsent
2011 "Reis" Dokumentaalfilm Produtsent
2010 "Kalevite kanged pojad" Dokumentaalfilm Produtsent
2010 "Kodu-käija" Dokumentaalfilm Produtsent
2010 "Õrn on öö" Dokumentaalfilm Produtsent
2008 "Dialoogid. Helilooja Valentin Silvestrov " Dokumentaalfilm Produtsent
2007 "Eurydike otsinguteel" Dokumentaalfilm Produtsent
2007 "Kümme isamaa kõnet" Dokumentaalfilm Produtsent
2007 "Lumehobuste peremees" Dokumentaalfilm Produtsent
2006 "Kuutõbised" Dokumentaalfilm Produtsent
2006 "Maria teatri fantoomid" Dokumentaalfilm Produtsent
2006 "Tiim" Dokumentaalfilm Produtsent
2005 "Nagu noor jumal" Dokumentaalfilm Produtsent
2005 "O.M.V.K." Tudengifilm Produtsent
2004 "Perekond" Dokumentaalfilm Produtsent
2003 "Eesti vangla" Dokumentaalfilm Produtsent
2003 "Elu pisiasjad" Dokumentaalfilm Produtsent
2003 "Juri Vella maailm" Dokumentaalfilm Produtsent
2002 "Arvo Pärt. 24 prelüüdi ühele fuugale" Dokumentaalfilm Produtsent
2001 "Cecilia" Dokumentaalfilm Produtsent
2001 "Orient Occident" Dokumentaalfilm Produtsent
2001 "Sinu nimi" Dokumentaalfilm Produtsent
2001 "Tema Majesteedi sõjalaev" Dokumentaalfilm Produtsent
2000 "Brigaad" Dokumentaalfilm Produtsent
2000 "Kuju" Dokumentaalfilm Produtsent
2000 "Sünnipäev" Dokumentaalfilm Produtsent

Meie koostööpartnerid

  • Kultuuriministeerium
  • EFI
  • Eesti Kultuurkapital
  • ERR
  • Rahvusarhiiv
  • BFM
  • Kinoliit
  • Eesti Filmiajakirjanike ühing
  • Tallinnfilm