Avaleht

Marili Sokk

Filmograafia

Aasta Filmi pealkiri Liik Filmitegija Näitleja
2019 "Teofrastus" Animafilm Nukkude- ja dekoratsioonide valmistaja
2018 "Maria ja seitse pöialpoissi " Animafilm Nukkude- ja dekoratsioonide valmistaja
2017 "Lahtilaskmise lugu" Animafilm Animaator
2017 "Miriam järve ääres" Animafilm Animaator
Nukkude- ja dekoratsioonide valmistaja
2016 "Miriami kana unistus" Animafilm Animaator
Nukutegija
2016 "Tühi ruum" Animafilm Animaator
2015 "Pulmamäng" Animafilm Režissöör
Stsenarist
Animaator
Monteerija
Nukkude- ja dekoratsioonide valmistaja
2014 "Tantsitaja" Animafilm Režissöör
Kunstnik
Monteerija
2008 "Aja meistrid" Dokumentaalfilm
Animafilm
Animaator
2007 "Hernehirmutis" Animafilm Animaator
2007 "Kleit" Animafilm Animaator
2007 "Lõpuõhtu" Animafilm Animaator
2007 "Miriami piknik" Animafilm Animaator
2006 "Miriam merehädas" Animafilm Animaator
2006 "Miriami pesakast" Animafilm Animaator
2006 "Pärlimees" Animafilm Animaator
2006 "Teatriporgand" Animafilm Animaator
2005 "O.M.V.K." Tudengifilm Kunstnik
2005 "Vennad Karusüdamed" Animafilm Animaator

Meie koostööpartnerid

  • Kultuuriministeerium
  • EFI
  • Eesti Kultuurkapital
  • ERR
  • Rahvusarhiiv
  • BFM
  • Kinoliit
  • Eesti Filmiajakirjanike ühing
  • Tallinnfilm