Avaleht

Indrek Soe

Filmograafia

Vaata edasi
Aasta Filmi pealkiri Liik Filmitegija Näitleja
2020 "Eesti nafta" Dokumentaalfilm Helirežissöör
2020 "Õiglased" Dokumentaalfilm Heli järeltöötlus
2019 "Kohtunik" Mängufilm Helirežissöör
2019 "Lasnamäe kõplajad" Dokumentaalfilm Heli järeltöötlus
2018 "Enam kui elu " Dokumentaalfilm Helirežissöör
2018 "Mäed, mida polnud " Dokumentaalfilm Operaator
Helirežissöör
2018 "Pets ja Berliin" Dokumentaalfilm Heli järeltöötlus
2018 "Portugal " Mängufilm Helioperaator
2018 "Sõlm" Tudengifilm Helilooja
2017 "Appi, ma vajan armastust" Dokumentaalfilm Helimonteerija

Meie koostööpartnerid

  • Kultuuriministeerium
  • EFI
  • Eesti Kultuurkapital
  • ERR
  • Rahvusarhiiv
  • BFM
  • Kinoliit
  • Eesti Filmiajakirjanike ühing
  • Tallinnfilm