Avaleht

Indrek Soe

Filmograafia

Vaata edasi
Aasta Filmi pealkiri Liik Filmitegija Näitleja
2019 "Lasnamäe kõplajad" Dokumentaalfilm Heli järeltöötlus
2018 "Enam kui elu " Dokumentaalfilm Helirežissöör
2018 "Mäed, mida polnud " Dokumentaalfilm Operaator
Helirežissöör
2018 "Pets ja Berliin" Dokumentaalfilm Heli järeltöötlus
2018 "Portugal " Mängufilm Helioperaator
2017 "Appi, ma vajan armastust" Dokumentaalfilm Helimonteerija
2017 "Jahiloom" Tudengifilm Helirežissöör
2017 "Nõukogude hipid" Dokumentaalfilm Helioperaator
2017 "Roof Knocking" Tudengifilm Helirežissöör
2016 "Kolm juveeli" Tudengifilm
Dokumentaalfilm
Helirežissöör

Meie koostööpartnerid

  • Kultuuriministeerium
  • EFI
  • Eesti Kultuurkapital
  • ERR
  • Rahvusarhiiv
  • BFM
  • Kinoliit
  • Eesti Filmiajakirjanike ühing
  • Tallinnfilm