Avaleht

Mihkel Soe

Filmograafia

Aasta Filmi pealkiri Liik Filmitegija Näitleja
2019 "Klassikokkutulek 3: Ristiisad" Mängufilm Operaator
2019 "Tõnis Mägi. Vaikus valguses" Dokumentaalfilm Operaator
2018 "Klassikokkutulek 2: Pulmad ja matused" Mängufilm Operaator
2018 "Koma " Dokumentaalfilm Operaator
2018 "Paha lugu: Jõulumüsteerium" Mängufilm Operaator
2018 "Pank " Teleseriaal Operaator
2018 "Seltsimees laps " Mängufilm B-kaamera operaator
2018 "Uued naabrid" Dokumentaalfilm Operaator
2018 "Vello Salo. Igapäevaelu müstika" Dokumentaalfilm Operaator
2017 "Kümme, üheksakümmend" Dokumentaalfilm Operaator
2017 "Minu näoga onu" Mängufilm Operaator
2017 "Paha lugu: Kokkulepe" Mängufilm Operaator
2017 "Paha lugu: Nissan Patrol" Mängufilm Operaator
2016 "Hingemaa" Dokumentaalfilm Operaator
2016 "Klassikokkutulek" Mängufilm Operaator
2015 "1944" Mängufilm Operaatori assistent
2015 "Kuidas ehitada kosmoselaeva?" Dokumentaalfilm Operaator
2015 "Tiibadeta piloot" Mängufilm Operaatori I assistent
2015 "Unditund" Dokumentaalfilm Operaator
2015 "Viirusekandur" Dokumentaalfilm Operaator
2014 "Ivanipäev" Mängufilm Operaatori I assistent
2014 "Kirsitubakas" Mängufilm Operaator
2014 "Looduslaps" Dokumentaalfilm Operaator
2014 "Maastik mitme kuuga" Mängufilm Operaatori assistent
2014 "Nullpunkt" Mängufilm Operaator
2014 "Nullpunkt" Teleseriaal Operaator
2014 "Risttuules" Mängufilm Operaatori I assistent
2013 "Hakkab jälle pihta" Teleseriaal Operaator
2013 "Karikakramäng II: Foto" Mängufilm Operaator
2013 "Karikakramäng II: Hõbepulm" Mängufilm Operaator

Meie koostööpartnerid

  • Kultuuriministeerium
  • EFI
  • Eesti Kultuurkapital
  • ERR
  • Rahvusarhiiv
  • BFM
  • Kinoliit
  • Eesti Filmiajakirjanike ühing
  • Tallinnfilm