Avaleht

Mihkel Soe

Avaleht

Mihkel Soe

Mihkel Soe

Operaator Mihkel Soe on sündinud 17. augustil 1984. aastal.

Fotod (4)

Vaata edasi

Filmograafia

Vaata edasi
Aasta Filmi pealkiri Liik Filmitegija Näitleja
2022 "Apteeker Melchior" Mängufilm Operaator
2022 "Kuulsuse narrid" Mängufilm Operaator
2022 "Sellest saab meie suvi" Dokumentaalfilm Operaator
2020 "O2 " Mängufilm B-kaamera operaator
2020 "Sinine" Mängufilm Operaator
2019 "Klassikokkutulek 3: Ristiisad" Mängufilm Operaator
2019 "Südamering" Dokumentaalfilm Operaator
2019 "Tõnis Mägi. Vaikus valguses" Dokumentaalfilm Operaator
2018 "Klassikokkutulek 2: Pulmad ja matused" Mängufilm Operaator
2018 "Koma " Dokumentaalfilm Operaator

Meie koostööpartnerid

  • Kultuuriministeerium
  • EFI
  • Eesti Kultuurkapital
  • ERR
  • Rahvusarhiiv
  • BFM
  • Kinoliit
  • Eesti Filmiajakirjanike ühing
  • Tallinnfilm