Avaleht

Virve Sirel

Vaata ka Virve Laev

Filmograafia

Vaata edasi
Aasta Filmi pealkiri Liik Filmitegija Näitleja
1968 "Hullumeelsus " Mängufilm Monteerija assistent
1968 "Kloostri müüri kõrval" Dokumentaalfilm Monteerija
1967 "Viini postmark " Mängufilm Monteerija assistent
1967 "Žanri sünd" Animafilm Monteerija
1966 "Tütarlaps mustas " Mängufilm Monteerija assistent
1965 "Supernoova " Mängufilm II monteerija
1964 "Null kolm " Mängufilm Monteerija assistent
1964 "Suusamatk" Dokumentaalfilm Monteerija
1963 "Jalgrattataltsutajad " Mängufilm Monteerija
1962 "Jääminek " Mängufilm Monteerija assistent

Meie koostööpartnerid

  • Kultuuriministeerium
  • EFI
  • Eesti Kultuurkapital
  • ERR
  • Rahvusarhiiv
  • BFM
  • Kinoliit
  • Eesti Filmiajakirjanike ühing
  • Tallinnfilm