Avaleht

Katrin Sipelgas

Filmograafia

Aasta Filmi pealkiri Liik Filmitegija Näitleja
2019 "Johannes Pääsukese tõeline elu" Mängufilm Kunstnik
2019 "Ükssarvik " Mängufilm Kunstnik
2018 "Paha lugu: Jõulumüsteerium" Mängufilm Kunstnik
Kostüümikunstnik
2017 "Sangarid" Mängufilm Kunstnik
2015 "Must alpinist" Mängufilm Kunstnik
Kostüümikunstnik
2012 "Kirjanik" Tudengifilm Kunstnik
2012 "Puhastus" Mängufilm Kunstnik
Platsi administraator
2011 "Üks mu sõber " Mängufilm Kunstnik
2010 "Polli päevikud " Mängufilm Kunstniku assistent
2008 "Amatöörid" Tudengifilm Kunstnik
2008 "Rambikramp" Mängufilm Režissöör
Kunstnik
2008 "Võõras " Mängufilm Dekoraator
2007 "Jan Uuspõld läheb Tartusse " Mängufilm Kunstnik
2007 "Zen läbi prügi" Mängufilm Kunstnik
2006 "Eesti rulett" Tudengifilm Kunstnik
2005 "Teine" Mängufilm
Muusikafilm
Rekvisiitor
2004 "Sigade revolutsioon " Mängufilm Kunstniku assistent

Meie koostööpartnerid

  • Kultuuriministeerium
  • EFI
  • Eesti Kultuurkapital
  • ERR
  • Rahvusarhiiv
  • BFM
  • Kinoliit
  • Eesti Filmiajakirjanike ühing
  • Tallinnfilm