Avaleht

Katrin Sipelgas

Avaleht

Katrin Sipelgas

Katrin Sipelgas

Kunstnik Katrin Sipelgas on sündinud 5. augustil 1978. aastal. 1996 lõpetas ta Elva Gümnaasiumi XII llennu ja 2001 Eesti Kunstiakadeemia.

Filmograafia

Vaata edasi
Aasta Filmi pealkiri Liik Filmitegija Näitleja
2021 "Mia ja Liki" Mängufilm Kunstnik
2020 "Jõulud džunglis" Mängufilm Kunstnik
2019 "Johannes Pääsukese tõeline elu" Mängufilm Kunstnik
2019 "Ükssarvik " Mängufilm Kunstnik
2018 "Paha lugu: Jõulumüsteerium" Mängufilm Kunstnik
Kostüümikunstnik
2017 "Sangarid" Mängufilm Kunstnik
2015 "Must alpinist" Mängufilm Kunstnik
Kostüümikunstnik
2012 "Kirjanik" Tudengifilm Kunstnik
2012 "Puhastus" Mängufilm Kunstnik
Platsi administraator
2011 "Üks mu sõber " Mängufilm Kunstnik

Meie koostööpartnerid

  • Kultuuriministeerium
  • EFI
  • Eesti Kultuurkapital
  • ERR
  • Rahvusarhiiv
  • BFM
  • Kinoliit
  • Eesti Filmiajakirjanike ühing
  • Tallinnfilm