Avaleht

Kuldar Sink

Filmograafia

Aasta Filmi pealkiri Liik Filmitegija Näitleja
2000 "Unustatud maailm, Alam-Pedja" Dokumentaalfilm Helilooja
1996 "Lõputa lugu "Estoniast"" Dokumentaalfilm Helilooja
1992 "Daam autos " Mängufilm Helilooja
1991 "Noorelt õpitud" Mängufilm Helilooja
1990 "Katõ ilma veere pääl" Dokumentaalfilm Stsenarist
1990 "See kadunud tee " Mängufilm Helilooja
1989 "Äratus " Mängufilm Helilooja
1989 "Mardipäev " Mängufilm Helilooja
1988 "Ma pole turist, ma elan siin " Mängufilm Helilooja
1979 "Giufa" Animafilm Helilooja
1979 "Kaupmees ja ahvid" Animafilm Helilooja
1978 "Ärge tapke vihmaussi" Dokumentaalfilm Helilooja
1978 "Köpeniki kapten" Animafilm Helilooja
1977 "Enn Sellik 1977" Dokumentaalfilm Helilooja
1977 "Magnet? Maagia?" Dokumentaalfilm Helilooja
1977 "Suveniir" Animafilm Helilooja
1973 "Tavaline hooaeg" Dokumentaalfilm Helilooja
1972 "Kevadine naeratus" Dokumentaalfilm Helilooja
1971 "Eldoraado" Dokumentaalfilm Helilooja
1971 "Kümnevõistlejad" Dokumentaalfilm Helilooja
1971 "Okaslinnus" Tudengifilm Helilooja
1971 "Perekond" Dokumentaalfilm Helilooja
1971 "Tühi aeg" Dokumentaalfilm Helilooja
1970 "Kuldar Sink. Kompositsioonid" Muusikafilm Helilooja
1969 "Koduküla" Dokumentaalfilm Helilooja
1969 "Nikolai Kormašov 1969" Dokumentaalfilm Helilooja
1969 "Veel kord kevadest" Dokumentaalfilm Helilooja
1968 "Uuel teel" Dokumentaalfilm
Muud liigitused
Helilooja
1966 "Pikk tänav" Tudengifilm Helilooja
1966 "Reportaaž telefoniraamatu järgi" Dokumentaalfilm Helilooja

Meie koostööpartnerid

  • Kultuuriministeerium
  • EFI
  • Eesti Kultuurkapital
  • ERR
  • Rahvusarhiiv
  • BFM
  • Kinoliit
  • Eesti Filmiajakirjanike ühing
  • Tallinnfilm