Avaleht

Andres Dvinjaninov

Andres Dvinjaninov

Fotod (5)

Vaata edasi

Filmograafia

Vaata edasi
Aasta Filmi pealkiri Liik Filmitegija Näitleja
2018 "Lõbus perekond" Mängufilm Produtsent
2018 "Õigus õnnele" Mängufilm
2018 "Pank " Teleseriaal Eesti Panga direktor
2017 "Litsid" Teleseriaal Härra Metsla
2017 "Sangarid" Mängufilm Hallis pintsakus mees
2011 "Viimsi saared" Dokumentaalfilm Teksti lugeja
2008 "Eestlane ja venelane" Teleseriaal Režissöör
2002 "Pro Patria ad Astra" Dokumentaalfilm Diktor
1998 "Tappev Tartu " Mängufilm
Amatöörfilm
Lavastaja
1993 "Õnne 13" Teleseriaal Laur Põder

Meie koostööpartnerid

  • Kultuuriministeerium
  • EFI
  • Eesti Kultuurkapital
  • ERR
  • Rahvusarhiiv
  • BFM
  • Kinoliit
  • Eesti Filmiajakirjanike ühing
  • Tallinnfilm