Avaleht

Margo Siimon

Filmograafia

Aasta Filmi pealkiri Liik Filmitegija Näitleja
2019 "Klassikokkutulek 3: Ristiisad" Mängufilm Monteerija
2018 "Eia jõulud Tondikakul" Mängufilm Monteerija
2017 "Keti lõpp " Mängufilm Monteerija
2017 "Tagurpidi" Tudengifilm Režissöör
2016 "Kellapid" Teleseriaal Monteerija
2016 "Läbilõikamine" Dokumentaalfilm Monteerija
Värvimääraja
2016 "Polaarpoiss" Mängufilm Monteerija
2016 "Sihtpunkt - olla õnnelik" Dokumentaalfilm Monteerija
2014 "Lained ja võnked" Dokumentaalfilm On-line montaaž
2014 "Nullpunkt" Mängufilm Monteerija
2014 "Väikelinna detektiivid" Teleseriaal Monteerija
2013 "Väikelinna detektiivid ja Valge Daami saladus" Mängufilm Monteerija
2010 "Inimese mõõt" Dokumentaalfilm Monteerija
2010 "Riigimehed" Teleseriaal Monteerija
2010 "Vahetus" Mängufilm Produtsent
Monteerija
2009 "Kummikaru" Dokumentaalfilm Monteerija
Helikujundaja
2009 "Riigireetur" Dokumentaalfilm Monteerija
Värvimääraja
2008 "Must Peeter" Mängufilm Monteerija
2008 "Teine tulemine" Mängufilm Monteerija
2007 "Kinnunen " Mängufilm Monteerija
2006 "Lutsepa lugu" Dokumentaalfilm Monteerija
2006 "Tulnukas ehk Valdise pääsemine 11 osas" Tudengifilm Monteerija
2006 "Vanapagan" Tudengifilm Monteerija
2005 "Kodused asjad" Tudengifilm Helirežissöör
2005 "Tuul" Tudengifilm Monteerija
2004 "2.68" Tudengifilm Helirežissöör
Monteerija
2004 "Kord aastas (2004)" Tudengifilm Helirežissöör
2003 "Viimane öö" Tudengifilm Helioperaator

Meie koostööpartnerid

  • Kultuuriministeerium
  • EFI
  • Eesti Kultuurkapital
  • ERR
  • Rahvusarhiiv
  • BFM
  • Kinoliit
  • Eesti Filmiajakirjanike ühing
  • Tallinnfilm