Avaleht

Mati Sepping

Filmograafia

Aasta Filmi pealkiri Liik Filmitegija Näitleja
1998 "Georgica " Mängufilm Kaasprodutsent
1998 "Isa" Telemängufilm Produtsent
1998 "Nelli ja Elmar" Dokumentaalfilm Produtsent
1998 "Pigilinnud" Dokumentaalfilm Produtsent
1998 "Vennaskond. Millennium" Muusikafilm Produtsent
1997 "Minu Leninid " Mängufilm Produtsent
1997 "Mu elu on avatud raamat" Dokumentaalfilm Produtsent
1997 "Perekondlik sündmus" Tudengifilm Produtsent
1996 "Imet püüdmas" Dokumentaalfilm Produtsent
1996 "Tingimustega Tallinnas" Tudengifilm Produtsent
1994 "Impeeriumi jäljed: Keemiline reostus" Dokumentaalfilm
Muud liigitused
Produtsent
1994 "Impeeriumi jäljed: Mehhaaniline reostus" Dokumentaalfilm
Muud liigitused
Produtsent
1994 "Impeeriumi jäljed: Paldiski 1994" Dokumentaalfilm
Muud liigitused
Produtsent
1994 "Impeeriumi jäljed: Radioaktiivne reostus" Dokumentaalfilm
Muud liigitused
Produtsent
1994 "Pilv peopesal" Dokumentaalfilm Produtsent
1994 "Tulivesi " Mängufilm Produtsent
1993 "Avatud headusele" Dokumentaalfilm Produtsent
1993 "Eesti fookuses" Dokumentaalfilm Produtsent
1993 "Saatana pisar " Mängufilm Produtsent
1992 "Eesti apokalüpsis. Andrus Kasemaa" Dokumentaalfilm Direktor
1992 "Lammas all paremas nurgas " Mängufilm Direktor
1991 "Noorelt õpitud" Mängufilm Direktor
1991 "Rahu tänav" Mängufilm Direktor
1990 "Ainult hulludele ehk halastajaõde " Mängufilm Direktor
1989 "Perekonnapildid" Mängufilm Administraator
1988 "Ma pole turist, ma elan siin " Mängufilm Administraator
1985 "Bande " Mängufilm Administraator

Meie koostööpartnerid

  • Kultuuriministeerium
  • EFI
  • Eesti Kultuurkapital
  • ERR
  • Rahvusarhiiv
  • BFM
  • Kinoliit
  • Eesti Filmiajakirjanike ühing
  • Tallinnfilm