Avaleht

Mati Sepping

Filmograafia

Aasta Filmi pealkiri Liik Filmitegija Näitleja
2019 "Ära mind lahti lase" Dokumentaalfilm Produtsent
2012 "Kaleva müsteerium" Dokumentaalfilm Produtsent
2011 "Monumentum kikilipsuga" Dokumentaalfilm Produtsent
2011 "Surnuaiavahi tütar " Mängufilm Produtsent
2010 "Tantsud Linnuteele. Pildistusi Lennart Meri filmirännakutelt" Dokumentaalfilm Produtsent
2009 "Buratino" Mängufilm Produtsent
2009 "Filmilooja profiil: Lennart Meri. Esimene visand" Dokumentaalfilm Produtsent
2008 "Masingu maastikud: Tõuseb tume puu täis kollaseid tiibu " Dokumentaalfilm Produtsent
2008 "Meie maailma nurk. Lossi dekonstruktsioon nr 3" Dokumentaalfilm Produtsent
2007 "Putukas ja Mõmmi" Dokumentaalfilm Produtsent
2007 "Universitas Tartuensis 375" Dokumentaalfilm Produtsent
2006 "Masingu maastikud: Surm on öömaja põllul " Dokumentaalfilm Produtsent
2005 "Naine saarelt" Dokumentaalfilm Produtsent
2005 "Teine" Mängufilm
Muusikafilm
Produtsent
2004 "Masingu maastikud: Inimesepoeg valgel laeval " Dokumentaalfilm Produtsent
2003 "Paljajalu mustal mullal ehk orjus Eestis" Dokumentaalfilm Produtsent
2002 "Jätkusõja viimased sõdurid" Dokumentaalfilm Produtsent
2001 "Karu süda " Mängufilm Produtsent
2000 "Inimene kadus" Dokumentaalfilm Produtsent
2000 "Lunastus" Mängufilm Produtsent
2000 "Masingu maastikud: Kitsas rada keset metsi" Dokumentaalfilm Produtsent
2000 "Püha mägi" Tudengifilm Produtsent
1999 "Armuke" Telemängufilm Produtsent
1999 "Kodu kõrvalt" Dokumentaalfilm Produtsent
1999 "Kõue Liisu lood" Dokumentaalfilm Produtsent
1999 "Mimikri" Dokumentaalfilm Produtsent
1999 "Tempo di valse" Dokumentaalfilm Produtsent
1999 "Tempo di valse. Film Indrek Pertelsonist" Dokumentaalfilm Produtsent
1999 "Tuul kõnnib seljataga" Dokumentaalfilm Produtsent
1999 "Voonakese viimnepäev" Dokumentaalfilm Produtsent

Meie koostööpartnerid

  • Kultuuriministeerium
  • EFI
  • Eesti Kultuurkapital
  • ERR
  • Rahvusarhiiv
  • BFM
  • Kinoliit
  • Eesti Filmiajakirjanike ühing
  • Tallinnfilm