Avaleht

Mati Sepping

Mati Sepping

Fotod (2)

Vaata edasi

Filmograafia

Vaata edasi
Aasta Filmi pealkiri Liik Filmitegija Näitleja
2012 "Kaleva müsteerium" Dokumentaalfilm Produtsent
2011 "Monumentum kikilipsuga" Dokumentaalfilm Produtsent
2011 "Surnuaiavahi tütar " Mängufilm Produtsent
2010 "Tantsud Linnuteele. Pildistusi Lennart Meri filmirännakutelt" Dokumentaalfilm Produtsent
2009 "Buratino" Mängufilm Produtsent
2009 "Filmilooja profiil: Lennart Meri. Esimene visand" Dokumentaalfilm Produtsent
2008 "Masingu maastikud: Tõuseb tume puu täis kollaseid tiibu " Dokumentaalfilm Produtsent
2008 "Meie maailma nurk. Lossi dekonstruktsioon nr 3" Dokumentaalfilm Produtsent
2007 "Putukas ja Mõmmi" Dokumentaalfilm Produtsent
2007 "Universitas Tartuensis 375" Dokumentaalfilm Produtsent

Meie koostööpartnerid

  • Kultuuriministeerium
  • EFI
  • Eesti Kultuurkapital
  • ERR
  • Rahvusarhiiv
  • BFM
  • Kinoliit
  • Eesti Filmiajakirjanike ühing
  • Tallinnfilm