Avaleht

Elo Selirand

Filmograafia

Aasta Filmi pealkiri Liik Filmitegija Näitleja
2017 "Lotte lood" Teleseriaal Režissöör
2016 "Georg Udukübara aaria" Teleseriaal Režissöör
Monteerija
2013 "Ühendav usk" Dokumentaalfilm Režissöör
2012 "Saare sosinad" Teleseriaal Režissöör
Stsenarist
Dialoogi autor
2012 "Vigala vürts" Dokumentaalfilm Režissöör
Stsenarist
2011 "Nöbinina" Teleseriaal Režissöör
Stsenarist
2011 "Viimsi saared" Dokumentaalfilm Režissöör
2010 "Kutsar koputab kolm korda" Mängufilm Režissöör
Stsenarist
Monteerija
2008 "Seks ja surm: Veresidemed" Mängufilm Stsenarist
II režissöör
2008 "Taarka " Mängufilm Stsenarist
Režissööri I assistent
2007 "Georg " Mängufilm Režissööri I assistent
2007 "Kuhu põgenevad hinged " Mängufilm Klapp
2006 "1001 öö muinasjutt ehk Eesti naiste imelised seiklused Egiptuses" Dokumentaalfilm Režissöör
Stsenarist
2006 "Koer, lennuk ja laulupidu" Mängufilm Administraator
2006 "Kuldrannake" Mängufilm II režissöör
2005 "Stiilipidu " Mängufilm II režissöör
2004 "Hirm" Mängufilm Näitlejate valija
2004 "Kurat tuleb sauna" Mängufilm Režissööri assistent
2002 "Agent Sinikael " Mängufilm Režissööri I assistent
2001 "Õhupallide ajalugu" Dokumentaalfilm Režissöör
2000 "Me saame hakkama" Teleseriaal Režissööri II assistent
2000 "Miski on mäda ehk Kogu vale Hamletist" Mängufilm Tootmisjuht
2000 "Tere, kallis kodu" Tudengifilm Produtsent
1999 "Härrad abikaasad" Teleseriaal II režissöör

Meie koostööpartnerid

  • Kultuuriministeerium
  • EFI
  • Eesti Kultuurkapital
  • ERR
  • Rahvusarhiiv
  • BFM
  • Kinoliit
  • Eesti Filmiajakirjanike ühing
  • Tallinnfilm