Avaleht

Tarvo Schmeimann

Filmograafia

Vaata edasi
Aasta Filmi pealkiri Liik Filmitegija Näitleja
2021 "Hipodroom " Dokumentaalfilm Helirežissöör platsil
2019 "Skandinaavia vaikus" Mängufilm Poomioperaator
2019 "Tõde ja õigus" Mängufilm Poomioperaator
2018 "Seltsimees laps " Mängufilm Poomioperaator
2017 "Pihtimus" Mängufilm Poomioperaator
2017 "Zoopark " Dokumentaalfilm Helirežissöör
Helioperaator
2016 "Luuraja ja luuletaja" Mängufilm Helioperaatori assistent
Sünkroontaustad
2016 "Päevad, mis ajasid segadusse" Mängufilm Helimonteerija
Poomioperaator
2015 "Elas kord" Tudengifilm Poomioperaator
2015 "Stromka" Dokumentaalfilm Helirežissöör

Meie koostööpartnerid

  • Kultuuriministeerium
  • EFI
  • Eesti Kultuurkapital
  • ERR
  • Rahvusarhiiv
  • BFM
  • Kinoliit
  • Eesti Filmiajakirjanike ühing
  • Tallinnfilm