Avaleht

Katharina Kuusemets

Filmograafia

Aasta Filmi pealkiri Liik Filmitegija Näitleja
2021 "Epitaaf" Mängufilm
Muud liigitused
Kunstniku assistent
2021 "Moemull" Tudengifilm Kunstnik-dekoraator
2020 "Kuiv maa" Tudengifilm Kunstniku assistent
2020 "Saadetised" Tudengifilm Kunstniku assistent
2019 "Amber" Tudengifilm Kunstnik
Kostüümikunstnik
2019 "Janu" Tudengifilm Kostüümikunstnik
2019 "Naerumaa" Tudengifilm Produtsent
2019 "Omakohus" Tudengifilm Kostüümikunstnik
Kunstniku assistent
2019 "Pugeja" Tudengifilm Kunstnik
2019 "Reinhold Rotermani" Tudengifilm Kunstnik
2019 "Süsi" Tudengifilm Kostüümikunstnik
2019 "Zoro" Tudengifilm Produtsendi assistent Naine trammis
2018 "Sõlm" Tudengifilm Kostüümikunstnik
2018 "Tagasilükatud" Tudengifilm Kunstniku assistent

Meie koostööpartnerid

  • Kultuuriministeerium
  • EFI
  • Eesti Kultuurkapital
  • ERR
  • Rahvusarhiiv
  • BFM
  • Kinoliit
  • Eesti Filmiajakirjanike ühing
  • Tallinnfilm