Avaleht

Meelis Salujärv

Filmograafia

Vaata edasi
Aasta Filmi pealkiri Liik Filmitegija Näitleja
2011 "Et meeldiks kõigile" Dokumentaalfilm Helirežissöör
Helioperaator
2009 "Kihnu kosjad" Dokumentaalfilm Helirežissöör
2009 "Kihnu pulm" Dokumentaalfilm Helirežissöör
2008 "Aljoša" Dokumentaalfilm Helioperaator
2007 "Ihust ja hingest" Dokumentaalfilm Heli kokkusalvestaja
2006 "Hea uus ilm" Dokumentaalfilm Helirežissöör
2006 "Udmurtiast armastusega" Dokumentaalfilm Helirežissöör
2005 "Avasta rikas nurgatagune kosmoses" Dokumentaalfilm Helirežissöör
2005 "Kahe näoga saar" Dokumentaalfilm Helirežissöör
2005 "Südame kutse. Inna Taarna" Dokumentaalfilm
Tudengifilm
Helirežissöör

Meie koostööpartnerid

  • Kultuuriministeerium
  • EFI
  • Eesti Kultuurkapital
  • ERR
  • Rahvusarhiiv
  • BFM
  • Kinoliit
  • Eesti Filmiajakirjanike ühing
  • Tallinnfilm