Avaleht

Oliver Remma

Oliver Remma

Fotod (2)

Vaata edasi

Filmograafia

Vaata edasi
Aasta Filmi pealkiri Liik Filmitegija Näitleja
2021 "Koletis" Tudengifilm Režissöör
2021 "Õmblusmasinad" Tudengifilm Kärumees
Tootmisassistent
2020 "Duubel" Tudengifilm Režissöör Opetaator
2019 "Kümme minutit Margo Kõlariga" Tudengifilm Režissöör
2019 "Maalietüüd" Tudengifilm Režissöör
2019 "Shopping" Tudengifilm Ostleja 2
2019 "Üle lahe" Tudengifilm Režissöör
2017 "Nälg" Dokumentaalfilm Režissöör

Meie koostööpartnerid

  • Kultuuriministeerium
  • EFI
  • Eesti Kultuurkapital
  • ERR
  • Rahvusarhiiv
  • BFM
  • Kinoliit
  • Eesti Filmiajakirjanike ühing
  • Tallinnfilm