Avaleht

Elar Järvet

Filmograafia

Aasta Filmi pealkiri Liik Filmitegija Näitleja
2019 "Lahutus Eesti moodi" Teleseriaal Monteerija
Värvimääraja
2019 "Noor meister" Tudengifilm Monteerija
2018 "Miks mitte?!" Teleseriaal On-line montaaž
Värvimääraja
2017 "Lillepood" Teleseriaal Monteerija
Värvimääraja
2017 "Litsid" Teleseriaal On-line montaaž
Värvimääraja
2017 "Nukumaja" Teleseriaal Monteerija
Värvimääraja
2016 "Doktor Silva" Teleseriaal On-line montaaž
2016 "Papad mammad" Teleseriaal Monteerija
2015 "Varjudemaa" Teleseriaal On-line montaaž
2014 "Keskea rõõmud" Teleseriaal On-line montaaž
Värvimääraja
2014 "Köök" Teleseriaal Monteerija
Värvimääraja
2014 "Padjaklubi" Teleseriaal Monteerija
Värvimääraja
2013 "Naabriplika" Teleseriaal Monteerija
2012 "Ment" Teleseriaal Monteerija
Värvimääraja
2012 "Romet ja Julia" Teleseriaal On-line montaaž
Värvimääraja
2012 "Suletud uste taga" Teleseriaal Monteerija
2012 "Ühikarotid: Õed" Teleseriaal Monteerija
2011 "Viimsi saared" Dokumentaalfilm Monteerija
2008 "Kalevi naised" Teleseriaal Monteerija
2008 "Saladused" Teleseriaal Monteerija

Meie koostööpartnerid

  • Kultuuriministeerium
  • EFI
  • Eesti Kultuurkapital
  • ERR
  • Rahvusarhiiv
  • BFM
  • Kinoliit
  • Eesti Filmiajakirjanike ühing
  • Tallinnfilm