Avaleht

Elar Järvet

Filmograafia

Vaata edasi
Aasta Filmi pealkiri Liik Filmitegija Näitleja
2019 "Noor meister" Tudengifilm Monteerija
2018 "Miks mitte?!" Teleseriaal On-line montaaž
Värvimääraja
2017 "Lillepood" Teleseriaal Monteerija
Värvimääraja
2017 "Litsid" Teleseriaal On-line montaaž
Värvimääraja
2017 "Nukumaja" Teleseriaal Monteerija
Värvimääraja
2016 "Doktor Silva" Teleseriaal On-line montaaž
2016 "Papad mammad" Teleseriaal Monteerija
2015 "Varjudemaa" Teleseriaal On-line montaaž
2014 "Keskea rõõmud" Teleseriaal On-line montaaž
Värvimääraja
2014 "Köök" Teleseriaal Monteerija
Värvimääraja

Meie koostööpartnerid

  • Kultuuriministeerium
  • EFI
  • Eesti Kultuurkapital
  • ERR
  • Rahvusarhiiv
  • BFM
  • Kinoliit
  • Eesti Filmiajakirjanike ühing
  • Tallinnfilm