Avaleht

Tõnis Sahkai

Avaleht

Tõnis Sahkai

Tõnis Sahkai

Fotod (3)

Vaata edasi

Filmograafia

Vaata edasi
Aasta Filmi pealkiri Liik Filmitegija Näitleja
2000 "Teekond Nirvaanasse" Animafilm Animaator
1998 "Georgica " Mängufilm Tootmisjuhi abi
1995 "Ma olen väsinud vihkamast " Mängufilm Administraator
1993 "Tallinn pimeduses " Mängufilm Direktori asetäitja
1992 "Incipit vita nova" Animafilm Animaator
1990 "Igaühele oma" Mängufilm Sünkroontaustad
1990 "Koolilood I. Looduslugu" Animafilm Animaator
1990 "Koolilood III. Astronoomiatund" Animafilm Režissöör
Animaator
1990 "Päkapikud piiluvad" Animafilm Animaator
1990 "Surmamõrsjad" Animafilm Kunstnik-multiplikaator

Meie koostööpartnerid

  • Kultuuriministeerium
  • EFI
  • Eesti Kultuurkapital
  • ERR
  • Rahvusarhiiv
  • BFM
  • Kinoliit
  • Eesti Filmiajakirjanike ühing
  • Tallinnfilm