Avaleht

Ervin Abel

Ervin Abel

näitleja

Fotod (5)

Vaata edasi

Filmograafia

Vaata edasi
Aasta Filmi pealkiri Liik Filmitegija Näitleja
2008 "Fritsud ja blondiinid" Dokumentaalfilm
1978 "Siin me oleme" Telemängufilm John
1976 "Suvi" Reklaamfilm Papa Kiir
1976 "Suvi " Mängufilm Papa Kiir
1973 "Veealused" Animafilm Siilik (hääl)
1972 "Noor pensionär" Telemängufilm Pukspuu
1971 "Noor pensionär" Telemängufilm
1971 "Putukate suvemängud" Animafilm Reporter Siki-Triki (hääl)
1969 "Kevade " Mängufilm Papa Kiir
1968 "Mehed ei nuta" Telemängufilm Abel

Meie koostööpartnerid

  • Kultuuriministeerium
  • EFI
  • Eesti Kultuurkapital
  • ERR
  • Rahvusarhiiv
  • BFM
  • Kinoliit
  • Eesti Filmiajakirjanike ühing
  • Tallinnfilm