Avaleht

Raigo Saariste

Filmograafia

Vaata edasi
Aasta Filmi pealkiri Liik Filmitegija Näitleja
2019 "Vanamehe film " Animafilm Külaelanik 8 (hääl)
2015 "Borders" Mängufilm
2015 "Kontakt" Mängufilm Režissöör
2015 "Krista lood" Teleseriaal Režissöör
2012 "Päikeseratas" Tudengifilm Režissöör
Stsenarist
2011 "Idatuuled vinguvad " Tudengifilm Režissöör
Stsenarist
2008 "Kuraditõestus" Tudengifilm Režissööri assistent
2008 "Mehele parim" Tudengifilm Režissööri I assistent
2008 "Rohelise seljakotiga mees" Tudengifilm Režissöör
"KuuKu kontakt" Režissöör

Meie koostööpartnerid

  • Kultuuriministeerium
  • EFI
  • Eesti Kultuurkapital
  • ERR
  • Rahvusarhiiv
  • BFM
  • Kinoliit
  • Eesti Filmiajakirjanike ühing
  • Tallinnfilm