Avaleht

Pille Rünk

Filmograafia

Aasta Filmi pealkiri Liik Filmitegija Näitleja
2018 "Enam kui elu " Dokumentaalfilm Produtsent
2018 "Mäed, mida polnud " Dokumentaalfilm Produtsent
2017 "Kümme, üheksakümmend" Dokumentaalfilm Produtsent
2017 "Naine pildil" Dokumentaalfilm Produtsent
2016 "Meeskond" Dokumentaalfilm Produtsent
2014 "Otsides valgust" Dokumentaalfilm Produtsent
2014 "Risttuules" Mängufilm Produtsent
2013 "Kelly" Dokumentaalfilm Produtsent
2012 "Saarte värvid" Dokumentaalfilm Produtsent
2011 "Kaplinski süsteem" Dokumentaalfilm Produtsent
2011 "Pärand" Dokumentaalfilm Produtsent
2009 "Soome lahe õed" Dokumentaalfilm Produtsent
2008 "Ars longa" Dokumentaalfilm Produtsent
2007 "Nuga " Mängufilm Produtsent
2006 "Usaldus" Mängufilm Kaasprodutsent
Platsi administraator
2005 "Polaarrütmid" Dokumentaalfilm Produtsent
2005 "Tõrjutud mälestused" Dokumentaalfilm Produtsent
2003 "Fender Bender" Mängufilm Produtsent
2003 "Järelevalveinspektor" Dokumentaalfilm Produtsent
2003 "Kingapuu" Tudengifilm Produtsent
2003 "Konfiskeeritud" Dokumentaalfilm Produtsent
2003 "Lovesick" Mängufilm Produtsent
2003 "Nimepanijad" Mängufilm Produtsent
2003 "Püha Mercedese päev" Mängufilm Produtsent
2003 "St. Peterburi aarded" Dokumentaalfilm Produtsent
2003 "Sviit kahele" Mängufilm Produtsent
1997 "Laevad võidu" Dokumentaalfilm Produtsent
1997 "Pommirühm" Dokumentaalfilm Produtsent
1995 "Kirjad idast " Mängufilm Klapp
1988 "Linn" Animafilm Režissööri assistent

Meie koostööpartnerid

  • Kultuuriministeerium
  • EFI
  • Eesti Kultuurkapital
  • ERR
  • Rahvusarhiiv
  • BFM
  • Kinoliit
  • Eesti Filmiajakirjanike ühing
  • Tallinnfilm